A journey to a sustainable future

Yerseke, 8 april 2020

Geachte relatie,

Namens Ekofish (gevestigd te Urk) en Adri en Zoon (gevestigd te Yerseke) willen wij u graag meedelen dat de handelsactiviteiten van Ekofish per 1 juni 2020 overgenomen worden door Adri en Zoon.

Sinds 2018 maakt Ekofish onderdeel uit van de W. van der Zwan Groep, een grote speler op het gebied van de vangst van platvis en pelagische vis.
Met ingang van 1 juni 2020 starten Adri en Zoon en W. van der Zwan een exclusieve samenwerking die inhoudt dat alle handelsactiviteiten die onder Ekofish vallen, overgenomen worden door Adri en Zoon. Adri en Zoon krijgt hierdoor de beschikking over Ekofish vis en zal deze producten in haar assortiment opnemen en verder in Europa distribueren. Hierdoor kunnen wij de aanvoer van deze vis voor u als partner in de toekomst veiligstellen. 

Al sinds 1983 belevert Adri en Zoon met passie aan veel klanten in Europa de meest verse visproducten die er beschikbaar zijn op de markt. Met een team van experts op zowel inkoop, verkoop als productie leggen wij de lat hoog. In onze splinternieuwe productieomgeving, waar we zowel de vis met de hand fileren als machinaal, voelen wij ons verantwoordelijk voor uw klanttevredenheid. Alleen de beste vis komt in een doosje terecht waar Adri en Zoon op staat!

Zowel Adri en Zoon als Ekofish hebben dezelfde visie op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en partnerschap. Een combinatie van beide bedrijven geeft als uitkomst een samenwerking waarbij wij vanaf de bron garant kunnen staan voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product. Vanzelfsprekend wordt de vis geleverd met de service die u van ons gewend bent.

Ekofish gaat zich volledig concentreren op de vangst van de vis op innovatieve en duurzame wijze. De “reis naar een duurzame toekomst” blijft voor Ekofish de opdracht die vanuit het DNA van de onderneming wordt gedreven.

Vanaf 1 juni 2020 kunnen wij u voorzien van deze prachtige schol. Voor meer informatie kunt u terecht bij het verkoopteam van Adri en Zoon.

Met vriendelijke groeten,

Adri Bruijnooge                                                             Louwe de Boer
CEO Adri en Zn B.V.                                                       CEO Ekofish Group