A journey to a sustainable future

Samen met onze partners zorgen we ervoor dat de vis volgens uw wensen wordt verwerkt en geleverd. Snel en vakkundig, zodat u alleen de beste kwaliteit vis ontvangt!

Ekofish Group werkt samen met betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in de snelle en deskundige verwerking van vis. De visverwerkende bedrijven hebben net als Ekofish Group hun thuisbasis op Urk. Deze succesvolle samenwerking levert voor u als klant deskundig verwerkte en verpakte vis, die vanaf de vangst bijna non-stop is gekoeld en daardoor van de beste kwaliteit is!

Korf Vis

Korf Vis

Familiebedrijf met passie voor vis

Korf Vis is een familiebedrijf met passie voor het product vis. De medewerkers zijn trots op hun werk. Vanaf de kotters wordt de vis gekoeld in ijswater, gesorteerd op gewicht en direct weer in ijswater gekoeld. De gesorteerde vis wordt dezelfde dag geleerd volgens de wensen van de klant en vervolgens op specificatie van de klant verpakt. Door het voortdurend koelen blijft de vis langer vers en in uitstekende kwaliteit. Het verse traject van vis verwerken en verpakken is daarom bij de medewerkers van Korf Vis en deskundige en vertrouwde handen.

Diepvries Urk

Diepvries Urk

Al drie generaties ervaring met vriezen

Diepvries Urk is eveneens een familiebedrijf met een geschiedenis van drie generaties. Al sinds 1928 werken ze in de vis en hebben al tientallen jaren ervaring in het vriezen van vis. De medewerkers zijn ervaren en gemotiveerd en streven naar de beste kwaliteit. Diepvries Urk heeft een modern machinepark en verwerkt alle vis van Ekofish Group tot bevroren producten. Bij Diepvries Urk wordt de verse vis gevroren naar een temperatuur van min 40 graden Celsius, indien gewenst gepaneerd of voorgebakken, en verpakt volgens de wensen van de klant.